Simning

Tidtagnings- och resultathanteringslösningar för simning

Vårt sortiment av produkter för simning, sträcker sig från den högsta olympiska nivån med höghastighets video och backupsystem, till den mindre klubbtävlingen med en halvautomatisk tidtagningsutrustning och en resultattavla.

Vi vet av erfarenhet att alla har olika krav och behov. Därför anpassar (skräddarsyr) vi alltid en lösning som utgår från just dina behov och budget.

Till att börja med kan du välja en av följande lösningar och sedan bara lägga till eller ta bort de produkter du behöver, för att göra en anpassning till ditt behov.

Fast installation

Om en ny bassäng ska byggas, rekommenderar vi er att ta en titt på vår lösning för fast installation. Ni kommer att både kunna spara tid och pengar om allt är förberett och välgenomtänkt redan under byggnationen.

I anvisningarna hittar du allt som byggföretaget behöver tänka på för kabelkanaler och kopplingsboxarnas placering i tidtagningsrummet och i källaren.

Mobil lösning

För en gammal anlägning eller när en fast installation inte är möjlig är den mobila lösningen det perfekta valet. Utrustningen är enkel att ta ut och koppla in under föreberedelserna för tävlingen. Efter tävlingen plockas allt ihop och sparar därigenom många timmar på livslängden på utrustningen.

Det är även ett bra val om utrustningen är tänkt att delas mellan olika anläggningar.


Höghastighets kamera system

För att vara helt i linje med FINA-reglerna rörande automatisk tidtagning behövs 3 backup knappar per bana, dessutom måste varje individuell knapp kontrolleras av sin egen funktionär. Om detta inte är en möjlig lösning på grund av mängden funktionärer som krävs är vårt HSV(High Speed Video) system lösningen för er.

Höghastighets kameror monteras över mållinjen och spelar in med 100 bilder per sekund. Operatören kan efter varje heat enkelt scrolla till när simmaren slår i väggen. Rulltiden är inbländad i varje kamera bild och via det användar vänliga gränssnittet kan man enkelt manuvrera mellan kamerorna.

Semi-automatisk lösning

Om ni inte behöver en komplett utrustning med målplattor är vår semi-atomatiska lösning ett enklare alternativ för mindre tävlingar. Via ett enkelt kablage och en enkel knapp per bana slipper ni använda manuella klockor i samma utsträckning.

Systemet ansluts enkelt via USB till WinGrodan och därav fås alla tider in i WinGrodan automatiskt och eliminerar behovet av att manuellt knappa in tiderna.
Alla våra resultattavlor kan enkelt anslutas till systemet för att höja upplevelsen för besökarna.


Vattenrutschbane Tidtagning

Vårt vattenrutschbane tidtagningsystem är ett prisvärt och enkelt system att installerat som bygger på IP klassade fotoceller och tydlig display.