Hästhoppnings lösning

ATU-X Trådlös tidtagning för hästhoppning

 

 

Vårt trådlösa tidtagningssystem för hästhoppning består av tidtagningsenheten ATU-X och den nya fotocellen P1-R. Tillsammans blir de ett enkelt och användarvänligt men kraftfullt system som vi under många år utvecklat ihop med vår partner Equipe. Genom vårt samarbete är systemet och mjukvaran anpassad och fungerar enkelt och bra tillsammans.

Under tävlingen ansluts ATU-X via en USB-kabel till tävlingsdatorn och styrs sedan helt ifrån Equipes mjukvara.

ATU-X har ett inbyggt batteri för att skydda mot strömbortfall batteriet laddas automatiskt när systemet är anslutet till en dator eller via den medföljande laddaren. Färgen på displayen gör det enkelt för operatören att övervaka systemet.

ATU-X och fotocellen P1-R är utvecklade att användas ihop vilket gör att fotocellerna ute på banan kan övervakas direkt från ATU-X. Systemet övervakar automatiskt batteri och signalnivåer från fotocellerna för högsta säkerhet och kontroll.

Varje fotocell är en egen enhet med över 24 timmars batteritid. De är enkla att rikta in mot reflektorn och tack vare tvåvägskommunikationen med ATU-X är det enkelt att se när signalerna tas emot av ATU-X.

ATU-X systemet kan även uppgraderas för att trådlös styra numeriska resultattavlor.

Systemet innehåller:

Optioner

ATU-X Trådlös tidtagningsutrustning

P1R Fotocell med reflektor

Resultattavla 18 siffror 205mm

 

ATU-X Transport väska

FEI Logo

ATU-X och P1-R är godkända av FEI

FEI Certificate