Hästsport

Lösningar för Hästsport

Vi kan erbjuda kompletta systempaket för både trav och galoppbanor och hästhoppning, med resultattavlor, mjukvaror, tidtagnings system och kameror.

Vi kan även hjälpa till med konsultuppdrag när det gäller tävlingar och planeringsprocessen när ni bygger en ny arena, med korrekta skisser och layouter på kameraplacering och kablage. Detta kommer att spara både tid och pengar genom att börja fundera på och planera för dessa saker i ett tidigt skede istället för när arenan redan är färdig. Av erfarenhet har vi lärt oss att ingen arena är den andra exakt lik, därför anpassar vi alltid våra lösningar för att perfekt passa era behov och budget.

För att få något att börja med kan ni titta på någon av följande lösningar och bara lägga till eller tabort produkter för att anpassa lösningen efter era behov.

Trav och galopp

Våra produkter för trav och galopp består av målfotokameror som är anslutna till banans nuvarande startsystem, samt tjuvstartssystem. Våra mobila startsystem kan även användas. För separat bantidtagning används vår ATU-X tillsammans med vår trådlösa fotocell P1-R.

Hästhoppning

Vårt nya trådlösa tidtagningssystem för hästhoppning består av tidtagningsenheten ATU-X och vår trådlösa fotocell P1-R. Kombinerat bildar de ett enkelt men väldigt kraftullt tidtagningssystem som är utvecklat med vår partner Equipe och anpassad för deras mjukvara för administration av hopptävlingar. Systemet är även helt FEI godkännt!