Friidrott

Lösningar för friidrotts tidtagning och resultat

Med Swiss Timings närvaro vid olika evenemang för friidrott från klubb nivå till Diamond league och de Olympiska spelen har vi ett komplett produkt paket för en modern friidrotts arena.

Vi kan hjälpa till med planerings arbete för er nya arena, med vår erfarenhet kan vi hjälpa till med allt från kamera placeringar och kablage till hjälp vid frågor och funderingar kring tidtagning och grafik. Det är mycket mer kostnadseffektivt att förbereda dessa saker redan i planeringsskedet än efter installation och bygget.

Vår erfarenhet är att ingen installation är densamma, därför erbjuder vi alltid en skräddarsydd lösning för att perfekt passa era behov.

För att ha något att börja med kan ni titta på några av följande lösningar och bara lägga till eller ta bort de produkter ni behöver för att göra det anpassat för er.

 

 

Professionell friidrottsarena

Om en ny arena konstrueras rekommenderar vi er att titta på våra lösningar för en fast installation. Ni kommer spara mycket tid och pengar om allt är förberett under planering och installationsfasen.

I instruktionerna finner ni vad byggfirman bör tänka på för kablage och anslutnings boxar placerade i tidtagningsrummet och på banan.

Trådlös banlösning

Trådlöst är den perfekta lösningen för en existerande arena eller när en fast installation inte är möjligt. Utrustningen är enkel att ta ut och ansluta vid tävling.


Rulltidssystem

ATU-X är ett friidrottssystem för att visa och hantera rulltid och för träning. När ATU-X används som rulltidssystem tar den emot startsignalen från det befintliga startsystemet och styr sedan rulltidstavlor och ger signal till eventuell TV grafik.

Bantränings system

TrackTimer är ett automatiserat system för banträning. Aktiva och tränare får via systemet en automatisk nedräkning och startsignal och presenterar resultatet direkt på en monitor eller resultattavla. TrackTimer inkluderar ett anpassat antal fotoceller som är via tråd eller trådlöst ansluta till tidtagningssystemet som är positionerat nära banan.


 

Kraftfullt friidrottsprogram

Vi har tagit fram ett kraftfullt men enkelt system för att hantera en friidrottstävling.

Frontkamera system till Målfoto

Smidigt frontkamera system för Målfoto