Event Center

Mjukvara för den interaktivka resultattavlan

Sport In The Box Eventcenter har blivit utvecklad med användaren i fokus. Det är väldigt enkelt att använda och är utvecklat för att vara intuitivt så att även de mindre erfarna användarna kan utnyttja systemet och höja nivån på arrangemanget.
Eventcenter är ett program för att visa utökad spel information och reklam under och mellan matcher.

Spelar presentationer

Med Eventcenter är det snabbt och enkelt att skapa spelar presentationer. Ni kan enkelt för varje spelare välja en bild och med ett knapptryck visa den ihop med spelar namn och lagets logotype på skärmen under spelarpresentationen eller efter ett mål. Detta ökar supportrarnas möjlighet att lära känna spelarna och höjer trycket och stämningen på arrangemanget.

Reklam
I Eventcenter är det enkelt att lägga till bilder, animationer och video. Det kan vara klubb information så som bilder från tidigare matcher, ställningar från ligan eller reklam för att skapa en extra inkomst till klubben eller arenan. med ett ekelt klick visas videon eller bilden direkt på tavlan. Det går naturligt vis även att lägga upp en spellista där video och bilder spelas upp enligt önskad ordning.

Tabeller & Texter

Med den här funktionen kan ni snabbt få ut information på tavlan i textform. Ni kan visa resultat från parallella matcher eller den nuvarande ställningen i ligan, öppettider eller övriga meddelanden på tavlan.

Videokamera
Eventcenter kan använda en videkälla för att visa live bilder på tavlan, visa repriser eller bilder från publiken. Denna videokälla kan även användas för att ansluta en DVD spelare eller extern mixer utrustning.

Animationer
Inkluderat med Eventcenter fås ett antal animationer för att visa under specifika matcher, så som mål, timeout eller utvisningar. Förutom dessa inkluderade animationer kan man lägga till ett valfritt antal av era egna animationer som snabbt och enkelt kan visas på tavlan. Här är möjligheterna stora för den lokala klubben att själv skapa en profil och utvecklas, kanske en egen målgest från stjärnforwarden i laget?

Utökat resultattavla

Med Eventcenter är det möjligt att använda er videotavla som resultattavla med utökad information, automatisk ihopkopplad med er vanliga resultattavla. Med denna funktion kan ni visa lag namn, lag logotyper och spelar namn under utvisningar.

Product Sheet